spanduk1
spanduk3
spanduk2
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

Didegaké ing taun 1999, Nantong Siber ​​Communication Co., Ltd. dumunung ing kutha sanitasi nasional sing éndah: Haimen, Jiangsu.Iku Produsèn profesional lan dodolan OPGW, ADSS kabel optik degdegan lan instalasi fittings, wis bengkong fittings kabel;pita pamblokiran banyu kanggo kabel optik, Benang pemblokiran banyu, benang nduwurke tumpukan, tali nyuwek, tali ngisi, benang kaca lan bahan kabel optik liyane lan aksesoris komunikasi perusahaan teknologi tinggi modern.

Budaya Perusahaan

Kanggo ngawal bisnis transmisi optoelektronik manungsa

  • Misi Perusahaan

    Misi Perusahaan

    Kanggo ngawal bisnis transmisi optoelektronik manungsa.Perusahaan bakal terus njunjung semangat perusahaan "Ketekunan lan Tansah Ngapikake", lan nyetel dhuwur anyar ing macem-macem lapangan kayata riset ilmiah, produksi, dodolan, lan layanan.
    ndeleng liyane
  • Siber Vision

    Siber Vision

    Dadi perusahaan teknologi dhuwur sing mimpin pangembangan bahan kabel optik ing saindenging jagad.Perusahaan kasebut netepi prinsip "kejujuran" lan "kapercayan", lan kanthi tegas nggawe citra perusahaan sing apik ing industri komunikasi modern ing ngendi tangan sing kuwat kaya alas.
    ndeleng liyane
  • Nilai Siber

    Nilai Siber

    "Ketekunan, keunggulan" yaiku orientasi nilai perusahaan lan karyawan, lan kapercayan lan tujuan dhasar sing ditindakake dening perusahaan kanggo nggayuh sukses bisnis.Perusahaan budaya ngeyel ing kejujuran, lan nyengkuyung karyawan supaya kendel njupuk tanggung jawab, inspirasi, enterprising, lan darmabakti kanggo bisa.
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0+

    Taun Pengalaman

  • 0+

    Anugrah menang

  • 0+

    Kategori produk

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Ketekunan lan Tansah NgapikakeInformasi paling anyar kita

Siber Communication paruh pertama 2021 rapat ringkesan kerja
Upacara penandatanganan Siber Komunikasi & Universitas Nantong Industri-universitas-Riset
Draf "spesifikasi benang pemblokiran banyu kanggo kabel optik militer" kasil dianakake ing Komunikasi Nantong Siber
ndeleng liyane